ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή εντός Ελλάδας

Το luckyboutique.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι, για όλη την Ελλάδα: 2,70 € με ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική .

Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρείες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες κατόπιν της λήψης επιβεβαιωτικού email της παραγγελίας. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών, εορτών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος των μεταφορικών εξόδων είναι 15,00 €.

Αποστολή σε άλλες χώρες

Για τις υπόλοιπες χώρες, ισχύει ο τιμοκατάλογος των εταιρείων ταχυμεταφορών.

Παραλαβή από το κατάστημά μας:

  • Λήμνος, Παύλου Κύδα 127, ΤΚ 81400, Τηλέφωνο: 2109333551